AIKUISTEN LEIRI 1.-3.8.

Mukaan tupsahtelee lisää porukkaa:-) Nyt on kasassa 9 henkilöä eli ratsastukset tulee olemaan kahdessa ryhmässä.

Yöpyjät voivat halutessaan saapua jo keskiviikkoiltana paikalle.  Itsellä ei ole aivan kaikista osallistujista selvillä onko tarkoitus olla yötä vai ei?

Senja, Henna ja Marjut ovat ilmoittaneet yöpyvänsä. Jos joku muukin yöpyy, niin laitatko minulle viestiä jotain kautta, niin vähän tiedän.

Torstai alkaa aamupalalla yöpyjille klo 8. Koko poppoo lähtee hakemaan hevosia laitumelta klo 8.30 eli kaikki paikalle siihen mennessä. Torstain ohjelma päättyy 17.45 päivälliseen grillikatoksella. (saa osallistua myös ei-yöpyvät)

Perjantaina 8.30 aloitetaan hoitamaan hevosia ja klo 18 on siirtyminen vielä rantasaunalle, jossa ruokailut ja saunaa tarjolla kaikille halukkaille. Lauantai alkaa taas klo 8.30 ja noin 16.30 päästään juomaan päätöskahveja.

Ruoka-allergiat saisi ilmoittaa Kirsille vaikka sähköpostiin. Yöpyjille mukaan lakanat ja pyyheliiina!   Torstaiaamuna suurinosa hevosista on laitumella kauempana, joten sadesään varalle kannattaa kaikkien varata sateen pitävää vaatetta! Jossain kohtaa leiriä, Jonna vetää jumppaa, venyttelyä, siihen hyvä varata joustavat vaatteet myös. Lämpimästi Tervetuloa !