Kevätkausi ja ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDEN  RATSASTUSTUNNEILLE

Tuntikalenteri ja hinnasto ovat nähtävillä tallin ilmoitustaululla ja nettisivuilla. Kevään ryhmät jatkavat alustavasti samoilla paikoillaan kuin syksyllä, jos tulijoita on ryhmään riitävästi.  Ryhmään on etuoikeus ryhmässä tällä hetkelläkin olevilla ratsastajilla, jotka sitoutuvat kausikortin hankkimiseen. Nämä ratsastajat voivat tehdä jo nyt varaukset Ratsukkoon, määrä kohtaan valitaan 23. Jos haluat siis paikkasi pitää vanhassa ryhmässä, toimi siis pian! Huom! Laita lisätietokohtaan kausikortti. 

Varaukset ovat sitovia!

2.12. alkaen paikat ryhmissä ovat varattavissa myös uusille ryhmän jäsenille ja 10-kortilla ratsastaville. Jos olet uusi ratsastaja ko. ryhmässä, varmistathan kuitenkin Kirsiltä sähköpostilla kirsi.relander at relanderinponitalli.fi tai soittaen puh. 050 5576209, että tuohon ryhmään tuleminen on ok? Jos olet ottamassa 10-kortin, merkitsethän lisätietokohtaan 10-kerran kortti. Samoin jos olet saamassa työnantajalta e-passin tai smartum-seteleitä, niin merkitsethän tämänkin lisätietoon.

Ratsukko on virallinen asiakasrekisterimme, joten tarkastathan että olet täyttänyt sieltä puhelinnumerot (oma + lähiomainen) ja sähköpostiosoitteen.

Jos haluat, että teemme sinulle varaukset Ratsukkoon puolestasi, niin täytä oheinen ilmoittautumislomake ja palauta tallille viim. 1.12.! Jos teet itse varaukset Ratsukkoon, niin tätä lappua ei tarvitse palauttaa.

Ilmoittautumislomake (rtf)