Ilmoittautumiskaavake syksyn tunneille yli kaksi vuotta ratsastaneille! 

Asiakaskyselymme kertoi meille, että entistä useammin ratsastajilla on erilainen motivaatio ja tavoitteet ratsastausharrastukseensa. Tämän tiedostaen haluaisimme koota samanlaisia asioita toivovat selkeämmin omiin ryhmiinsä. Tämä helpottaisi opettajien työtä ja hevosten elämää suuresti:-) Myös ratsastajien tyytyväisyys kasvaa kun pystymme tarjoamaan paremmin harrastusmahdollisuuksia kaikille!

Oheisella lomakkeella on muutamia kysymyksiä, joihin toivomme kaikkien yli kaksi vuotta ratsastusta harrastaneiden vastaavan. Samalla lomake toimii ilmoittautumiskaavakkeena syksyyn. Tämän ilmoittautumisen perusteella teemme alustavat jaot syksyn ryhmiin. Jaon laitamme tallin seinälle toukokuun puolen välin paikkeilla. Jos jako ei Sinulle jostain syystä käy (päivä/aikataulu), niin sitten siinä kohtaa vekslaillaan ryhmiä tarpeen mukaan. Eli on toki olemassa mahdollisuus, ettei kaikille löydy kaikilta osin sellaista ryhmä, minkä haluaisi. Mutta yritetään ainakin:-)

Kausikorttiratsastajilla on etuoikeus kaikkiin ryhmiin. 10 kortilla/irtomaksulla ratsastava voi sitten kesällä varata paikkoja ryhmiin missä tilaa.

Täytä siis kyselylomake ja palauta se tallille/Kirsille:  Kyselylomake yli 2 vuotta ratsastaneille (word).  Lomakepohjia löytyy myös tallilta.

Alle 2 vuotta ratsastaneille tulossa oma kaavake piakkoin.