Tallitiedote

​​​Kevätkausi lähenee loppuaan. Kevätkauden vakkaritunnit jatkuvat lauantaihin 6.6. saakka.

Kausikorttiin kuuluvat tunnit tulisi ratsastaa 6.6. mennessä. 10-kerran kortit ovat voimassa normaalisti käyttöaikojensa mukaan. Kysäise opettajalta tuntisi alussa/lopussa oman korttisi tilanne, jotta osaa varata kesätunneista riittävän ajoissa tunteja itsellesi.

Olethan päivittänyt Varauskalenteriin omat tietosi ajantasalle! Se on meidän ainoa asiakasrekisterimme, joten ratsastajien ja lähiomaisten puhelinnumerot löytyvät meille vain sieltä! Myös pituus ja etenkin paino ovat meille tärkeitä tietoja arvioidessamme ratsujakoja tunnille. Ja nyt Leevin muutettua toisaalle on meilläkin pakko ottaa painosuositus asiakkaillemme eli toivomme kaikkien asiakkaidemme painavan ratsastusvarusteissa alle 100 kg. Näin paranamme hevosten kestävyyttä ja jaksamista.

Kesätoiminta

Kesälläkin on jossain määrin tunteja. Alkukesän tunnit ovat varattavissa jo sähköisessä varauskalenterissamme. Jos tasojen yms. kysyttävää, niin ole yhteydessä Kirsiin.

Poniratsastajille myynnissä 5 kerran kortti hintaan 150 euroa (voimassa 2 kuukautta). Aikuisille ja isommille nuorille 10 kerran kortti 170 euroa.

Kesätunneille on hyvä varata hieman enemmän aikaa ennen/jälkeen tunnin, koska ratsut ovat toisinaan kauempana laitumelle, josta niitä haetaan ja myöskin välillä viedään ennen/jälkeen tuntien ja apukädet ovat silloin meille tarpeen:-)

Yritän tallin facebook-sivuille laitella tietoa etenkin jos ennen tuntia tarvitsee apukäsiä hevosten hakuun.

Kesällähän pidetään runsaasti erilaisia kursseja ja leirejä, joilla opit lajia huomattavasti syvemmältä kuin viikottaisilla ratsastustunneilla. Toimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Lue lisää nettisivuilta ja kahvioistakin taitaa löytyä vielä muutama vihreä esite.

Syyskausi

Syyskausi alkaa torstaina 6.8. ja päättyy keskiviikkoon 23.12. sisältäen 20 tuntia.

Menee alkukesään ennen kuin ehdin Varauskalenteriinnämä tunnit luoda, mutta kun ne alkavat siellä näkyä, niin sitä mukaan ratsastajat/vanhemmat saisi mielellään sinne varauksia itse tehdä sen mukaan miten ryhmät on jaettu tallin ilmoitustaulun listaan ei sieltä näet oman ryhmäsi.

Menet kauden ekan tunnin kohdalle, painat varaa painiketta, järjestelmä kysyy varattavien viikkotuntien määrän, laitat siihen 20, niin varaa koko kauden tunnit.

Tämä helpottaisi minua suunnattomasti.

Syyskauteen uuttta:  Joka ratsastuspäivälle on tulossa kaksi max. 6 ratsastajan ryhmää.

Nyt sitten korvaustunteja varatessa ensisijainen ajatus on se, että kenen vakkaritunti on 7 hlön ryhmässä, varaa korvaavat myös 7 hlön ryhmään, jotta tyhjät 6 hlön ryhmien paikat jäisi varattavaksi 6 hlön ryhmissä oleville. Ja todellakin ryhmät ovat täysiä, peruutuksia omalle tunnille ei kannata tehdä kuin pakon edessä. Toisinaan korvaavien löytäminen voi olla haasteellista. Korvaavan tunnin voi varata jo ennen poissaoloa, mutta siis viimeistään noin kahden viikon sisällä poissaolosta, niitä ei voi käyttää enää kuukauden tai kuukausien päästä poissaolosta!

Lauantaiaamussa alkavat pyöriä 2-3 kerran extrakurssit. Alkusyksyyn on ajateltu eritasoisia estekursseja niille, jotka kaipaavat enemmän esteratsastusta, mitä normaaliryhmissä on.

Myöhemmin syksyllä sitten siirrytään kouluratsastuksen pariin. Nyt kannattaa jo toivoa sopivaa este- tai koulukurssia:-)

Mukavaa kesää kaikille:-)

Yrittäjä kiittää aktiivisuudestanne:-)