Kurssipäivät 27.-29.7.

ESTEKURSSI klo 9-noin 13.30

Mukaan ratsastusvarusteet ja huom.! Sadevarusteet, jos sattuu satamaan, kun haetaan poneja laitumelta, Varmuudeksi voi ottaa toki vaihtovaatettakin. Mukaan myös eväät evästaukoa varten.

PONEIHIN JA RATSASTUKSEEN TUTUSTUMISKURSSI klo 12-16

Mukaan tukevat lenkkikengät, kumisaappaat (joissa mielellään erillinen kantaosa), ratsastukseen soveltuvat joustavat housut, hanskat, joissa vähän pitoa olisi hyvät myös. Ja eväät evästaukoa varten Jääkaappi ja mikroaaltouuni käytössä). Muuten vaatetta sään mukaan, mutta sateella emme ole ulkona tämän ryhmän kanssa.  Kurssilaisilla SRL:n satunnaisratsastajien tapaturmavakuutus Lähi-Tapiolassa.

AIKUISTEN ALKEIS- JA KERTAUSKURSSI klo 17.30-noin 21

Mukaan kumisaappaat (parhaat ratsastukseen) tai vaihtoehtoisesti muut kannalliset jalkineet, joissa hieman vartta. Joustavat, mukavat housut, hanskat, joissa hieman pitoa, evästä ja juomista tarpeen mukaan. Muuten sään mukaan, ajatus on pysyä katon alla sateen sattuessa. Kurssilaisilla SRL:n satunnaisratsastajien tapaturmavakuutus Lähitapiolassa.

TERVETULOA KURSSEILLE MUKAAN KAIKKI!