Elokuun alun kurssit

Maanantaina 2.8. pyörähtää käyntiin Jussin istunta- ja kehonhallintakurssi, ekan ryhmän ratsastajien olisi hyvä olla paikalla klo 15, silloin lähdetään hakemaan hevosia laitumelta.  Ratsastus alkaa siis klo 16. Teoria pidetään noin klo  17.45-18.45  ja  kakkosryhmän ratsastus alkaa sitten teorian jälkeen. Kakkosryhmän heppojakin on osa varmasti laitumella, joten jos jollakin aikaa reilusti, saa toki tulla paikalle vaikka jo klo 15 haemaan heppoja, mutta viimeistään klo 17 jälkeen täytyy käväistä todennäköisesti laitumella.

Varaa siis mukaan myös varusteet, joilla voit viedä ja hakea hevosia laitumelta  (myös sateella:-))ja varaa aikaa myös hevosten laitumille vientiin (ekan ryhmän joitakin ratsuja viedään teorian jälkeen laitumelle)  Kaikkein eniten hyödyt kurssista, jos Sinulla on aikaa seurata myös toista ratsastusryhmää.

 

Tiistai 3.8. alkaa lasten ”alkeisleiri” -to 5.8.   Leiri on joka päivä klo 9-14, varaa mukaan ratsastusvarusteet, ja lisäksi tukevat lenkkarit, hanskat, eväät ja juotavaa. Eväiden kanssa autetaan myös.  Eväille löytyy jääkaappi kahviotilasta, jossa myös mikroaaltouuni. Laskut on laitettu sähköpostiin.

Iloinen ja reipas leirimieli on myös tärkeä:-)

 

Tervetuloa!