Ilmoittautuminen syyskaudella 2023

Ilmoittautuminen syyskauden tunneille kausikortilla 7.8.-23.12.(sis. 20 tuntia)  tehdään 22.5. mennessä Joko tällä lomakkeella tai kahviossa olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Alaikäinen täytä tämä ehdottomasti yhdessä huoltajan kanssa!

Ilmoittautumisen jälkeen talli muodostaa ryhmät. Lähtökohtaisesti moni ryhmä, missä riittävästi ratsastajia, jatkaa vanhalla paikallaan. Tavoitteena on saada samantasoiset ratsastajat samaan ryhmään. Jossain ryhmissä on ollut jonkin verran hajontaa ratsastajien taidoissa.

Kun talli on muodostanut ryhmät toukokuun loppupuolella, tämän jälkeen ostetaan Ratsukosta varausmaksu 100 euroa/ryhmä ja ratsastaja tekee itse varaukset Ratsukkoon. Toivomme ymmärrystä sille, että jos haluamme pitää ratsuvalikoiman monipuolisena ja ryhmäkoon mielekkäänä, niin kaikki eivät mahdu ratsastamaan klo 17-20 välille. Tunnit aloitamme klo 16 (joku päivä klo 15, arkena tunnit jatkuvat klo 21 saakka). Lauantaisin on tunteja myös. Kausikortit voi maksaa taas varausmaksu+ loppumaksu neljässä erässä syksyn aikana.

Kausikorttihinnat

  • seitsemän hlön ryhmät 650 (32,50 eur/tunti)
  • kuuden hlön ryhmät 750 (37,50 eur/ tunti)
  • Jussin  6 hlö ryhmät  770 (38,50 eur/tunti)

Alustavat opettajat:

  • Ma: Jussi
  • Ti, ke ja to Jonna (Kaisa)
  • Pe puolet tunneista Virve, puolet Kaisa
  • La Jonna (Kaisa)
Syyskauden ilmoittautumiset 2023
Haluatko harrastaa tavoitteellisesti ja olet valmis käyttämään aikaasi myös ratsastustuntien ulkopuolella itsesi kehittämiseen (teorian opiskelu, oman kunnon ja keskivartalon hallinnan kehittäminen, kehon huolto, hevostaitojen opettelu yms.) vai haluatko enemmänkin ”harrastella” rennosti lajia, mukavassa porukassa ilman suurempia tavoitteita? Haluatko aktiivisesti kilpailla (tämä vaatii ehdottomasti vähintään kaksi viikkotuntia)
Tämä ilmoittautuminen tulee tehdä yhdessä huoltajan kanssa.