Ilmoittautuminen syyskaudelle 2024!

Ilmoittautuminen syyskauden tunneille kausikortilla ti 6.8.- ma 23.12. (sis. 20 tuntia) tulee tehdä 15.5. mennessä.

Ilmoittautumisen jälkeen talli muodostaa ryhmät. Tavoite saada samantasoiset ratsastajat samaan ryhmään. Toki aina väkisin pientä hajontaa taidoissa ja tavoitteissa on.

Kun talli on muodostanut  ryhmät toukokuun loppupuolella, tämän jälkeen ostetaan Ratsukosta varausmaksu 100 euroa/ryhmä (tätä ei palauteta mahdollisen peruutuksen tullessa) ja ratsastaja tekee itse varaukset Ratsukkoon. Toivomme ymmärrystä sille, että jos haluamme pitää ratsuvalikoiman monipuolisena ja ryhmäkoon mielekkäänä, niin kaikki eivät mahdu ratsastamaan klo 17-20 välille. Tunnit aloitamme klo 16 (joku päivä klo 15, arkena tunnit jatkuvat klo 21 saakka) Lauantaisin on tunteja myös.

Kausikortit

Kausikortit voi maksaa taas useassa erässä: varausmaksu + loppu neljässä erässä  syksyn aikana.

Kausikorttihinnat

  • 7 hlön ryhmät 672 (33,60 eur/tunti)
  • 6 hlön ryhmät 772 (38,60 eur/ tunti
  • Jussin  ma klo 18-21 ryhmät  800 (40 eur/tunti)

Edelleen perheet, joissa ratsastetaan vähintään 3 kausikorttituntia viikossa, saavat 5 % alennuksen kaikista ratsastuskorteista.

Ja todellakin – ratsastuksen alv on ollut tähän asti 10 % ja syksyllä nousemassa 14 %!!! Eli tuo alvin nosto tarkoittaa 7 hlön ryhmissä sitä, että ennen yhdessä ratsastustunnissa oli alv 3,05 euroa, nyt se on 4,12 euroa/tunti eli yli euron korotus/ratsastustunti. Hurjaa, joten toivomme ymmärrystä siihen, että tuntihintoja on pakko hivenen nostaa.

Alustavat opettajat

  • Ma – Jussi
  • Ti, ke ja to – Jonna
  • Pe – suurin osa tunneista Jussi, vielä ? kuka pitää loput.
  • La – Jonna

Talli varaa oikeuden muutoksiin myös opettajien kohdalla.

Ilmoittautumislomake

Voit ilmoittautua joko tallilla jaettavan paperisen ilmoittautumislomakkeen tai oheisen sähköisen ilmoittautumisen kautta. Alaikäinen täyttää kyselyn yhdessä huoltajan kanssa. 

–> Siirry ilmoittautumislomakkeelle