TALLITIEDOTE

Kevätkausi jatkuu  lauantaihin 10.6. asti eli sinne saakka vakiryhmät pyörivät normaalisti. Jos Sinulla on kausikortti, ratsastathan kaikki kausikorttiin kuuluvat tunnit 10.6. mennessä. 10- ja 5-kerran kortit ovat voimassa normaalisti voimassaoloaikojen mukaan. Opettajat antavat kauden päättyessä 10- ja 5-kerran kortit ratsastajien itsensä säilytettäväksi kesäkauden ajaksi.  Muista tuoda kortti mukanasi tunnille tullessasi. Opettaja merkitsee kortin aina tunnin alkaessa.

KESÄLLÄ RATSASTAMINEN

Kesällä pyörii kesätunnit (eritasoisia ryhmiä).  Kesän tuntikalenteri julkaistaan  lähiaikoina.  Varauslistat löydät tallin seinältä; sinne voit  tehdä itse varauksia, mutta varmista ensin mukaan pääsy ja varaa vasta sitten. Jos kesän tunneille tulee pakottava tarve tehdä peruutuksia, ne on tehtävä viimeistään kaksi vuorokautta ennen, muutoin veloitamme tunnin normaalisti. Voit tehdä varauksia tunneille myös kirsi.relander@relanderinponitalli.fi

Kesän kursseilla ja leireillä on vaihtelevasti vapaita paikkoja! Tule oppimaan!

SYYSKAUDEN VAKIOTUNNIT

Syyskauden ryhmien muodostaminen ja varaaminen on menossa. Tallin seinällä ja nettisivuillamme (tulossa lähiaikoina) on alustava tuntikalenteri, hinnaston löydät tallin ilmoitustaululta.  Opettajan suositusryhmän ainakin pienimmät oppilaat löytävät tämän tiedotteen alareunasta!

Toivomme syksyllä jatkavien ratsastajien varaavan tunnit mahdollisimman ajoissa, koska meillä on hyvin erilaisia ryhmiä. Jos joku ryhmä näyttää jäävän vajaaksi, muutamme tarvittaessa ryhmää eritasoiseksi. Tässä vaiheessa varauksia voi tehdä kaikki kausikorttiin sitoutuvat ratsastajat. Etuoikeus ryhmiin on samassa ryhmässä nyt keväällä olleille. Mutta toimi pian!   27.5. alkaen otamme ryhmiin myös uusia kausikorttiin sitoutuvia ratsastajia. Ilmoittautumisen yhteydessä maksathan varausmaksun 100 euroa/ryhmä tallin tilille FI71 3636 3010 1317 61, viestiin voit kirjoittaa syksyn varaus.  ERÄPÄIVÄ  10.6. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, ellei kyseessä ole vakava sairastuminen tai onnettomuus, joka estää ratsastuksen harrastamisen. Varausmaksu vähennetään sitten syyskauden alkaessa ratsastuskortistasi.

5.6. alkaen ryhmissä olevia vapaita paikkoja voi kysellä 10-kerran kortin hankkivat myös. (varausmaksu 100 €)

Syyskausi alkaa jo ma 7.8.!

Iloista kesää kaikille!

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut   kirsi.relander@relanderinponitalli.fi/ puh 050 5576209