Repe

RP-Rebel Surprise

Lempinimi: Repe
Rotu: risteytysponi
Sukupuoli: ruuna
Syntymävuosi: 2007
Säkäkorkeus: 120 cm
Emä: Spod
Isä: Hollannin komein salarakastaja (isästä ei tietoa)

Repe järjesti jo ennen syntymäänsä yllätyksen, kun kukaan ei tiennyt sen tallilla jo olevan emän olleen kantavana. Vappupäivänä vuonna 2007, löytyikin karsinasta emän lisäksi virkeä oripoika varsa!

Repestä on kasvanut tallin energinen opetusponi, jota ei tarvitse pyydellä eteenpäin vaan kulkee omalla positiivisella moottorillaan. Energiaa riittää myös hoidettaessa, joten Repen kanssa onkin hyvä hoitaa hoitotoimenpiteet kengityspaikalla, jossa on tilaa touhuta Repen kanssa.

Repe fb:ssä 2018
Esittelyvuorossa: RP-Rebel Surprise alias Repe.
Tässä ponissa on sitä jotain:-) legenda jo eläessään😍 Repen emä ostettiin meille opetusponiksi syksyllä 2006. Siihen aikaan olin itse aika vähän tallilla viettäessäni hoitovapaata. Keväällä meille tuli eräs kausiyöntekijä, joka vappuaattona kysyi minulta, olenko miettinyt, että Spod (Repen emä) voisi olla kantava? Katsoin tamman ja totesin, että näin saattaisi hyvinkin olla. Poni siirettiin isompaa karsinaan ja kas vappupäivänä oli virkeä oripoika Repe syntynyt! Silloin suunnastaan ärsytti, koska yksi hyvä opetusponi joutuikin kesäksi äitysloman viettoon eikä olisi leireillä töissä. Mutta moneen vuoteen ei ole harmittanut lainkaan! Repehän on loistavan energinen poni, joka toimii niin esteillä kuin kouluratsastustunneillakin äärettömän hyvin! Repe rakastaa kilpailuja ja etenkin kun se näkee hevosauton, se haluaa suorastaan juosta kyytiin ja päästä kisaradoille näyttämään kykynsä! Ja loistava ajoponi myös! Niin ja isähän on Hollannin komein salarakastaja eli tänä päivänäkään ei ole isästä mitään tietoa🤔

Repe