Kiinnostaako hevonen?

Onko hevonen Sinulle vähän tai kokonaan vieras? Ehkä pelottava?

Haluaisitko kuitenkin oppia tuntemaan hevosta, sen käyttäytymistä, hoitamaan ja käsittelemään sitä?

HEVONEN JA SEN KANSSA TOIMIMINEN TUTUMMAKSI -KURSSI

kolmena keskiviikkona klo 18-20; 22.3.,29.3. ja 5.4.

Tämä kurssi on suunnattu aikuisille ja vähintään 13-vuotiaille nuorille. Voit olla täysin tietämätön hevosesta, tai voit käydä jo ratsastamassa, mutta kaipaat lisää tietoa ja harjoitusta hevosen kanssa toimimisesta? Haluat opetella hevosten hoitoa, talutusharjoituksia maasta käsin, tietoa hevosen tavasta ajatella yms.Tämä sopii loistavasti myös pienten ratsastajien vanhemmille, vaikka itse et ratsastaisi, mutta haluaisit ymmärtää hevosten ja ponien maailmaan kuitenkin?
Tämän kurssin vetää kokenut ratsastuksenopettaja Jonna Nurmi
Hinta kurssille 90 euroa.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset kirsi.relander at relanderinponitalli.fi