Tallitiedote

Kevätkausi lähenee loppuaan. Kevätkauden vakkaritunnit jatkuvat lauantaihin 10.6. saakka.

Kausikorttiin kuuluvat tunnit tulisi ratsastaa 10.6. mennessä. 10-kerran kortit ovat voimassa normaalisti käyttöaikojensa mukaan.Kesään niiden käyttöaika on pidennetty 14-viikkoon. Nyt hetken aikaa myynnissä myös 5 kerran kortti (käyttöaika 8 viikkoa) Hinta 185 euroa. Sairilan ratsastajat ry:n jäsenille ja muille 190 euroa.

OMAT TIEDOT AJAN TASALLE

Olethan päivittänyt varauskalenteriin omat tietosi ajan tasalle! Se on meidän ainoa asiakasrekisterimme, joten ratsastajien ja lähiomaisten puhelinnumerot löytyvät meille vain sieltä! Myös pituus ja etenkin paino ovat meille tärkeitä tietoja arvioidessamme ratsujakoja tunnille. Lapset ja nuoret kasvavat toisinaan nopeastikin.

Toivomme kaikkien asiakkaidemme painavan ratsastusvarusteissa alle 95 kg. Näin paranamme hevosten kestävyyttä ja terveyttä.

KESÄ

Kesälläkin on jossain määrin tunteja. Alkukesän tunnit ovat varattavissa jo sähköisessä varauskalenterissamme. Ryhmäjaot ovat kesätunneilla hieman väljempiä, helpoimpia tunteja ovat perusratsastustunnit niin lapsille kuin aikuisille, näille riittää alkeiskurssin käynti. Ja etenkin vähemmän ratsastaneille tärkeää, ettei jäisi pitkiä taukoja harrastukseen, muuten voi elokuussa olla haasteellista aloitella jälleen😊 Kysy tarvittaessa ohjeita oikean tunnin valitsemiseen ja pyrithän varaamaan tunnin hyvissä ajoin. Jonkun tunnin osallistujamäärän jäädessä pieneksi, yhdistämme ja poistamme tunteja jo muutamia päiviä etukäteen.

Kesätunneille on hyvä varata hieman enemmän aikaa ennen/jälkeen tunnin, koska ratsut ovat toisinaan kauempana laitumelle, josta niitä haetaan ja myöskin välillä viedään ennen/jälkeen tuntien ja apukädet ovat silloin meille tarpeen:-)

Pyrin Ratsukon uutisiin ja mahdollisesti facebookiin (ainakin jos akuutti tarve laitumelta hakijoista) tiedottamaan millainen tilanne on ko päivänä.

Kesällähän pidetään runsaasti erilaisia kursseja ja leirejä, joilla opit lajia huomattavasti syvemmältä kuin viikoittaisilla ratsastustunneilla. Toimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Lue lisää nettisivuilta ja tallin seinältä.

SYYSKAUSI

Syyskausi alkaa maanantaina 7.8. ja päättyy lauantaihin 23.12. sisältäen 20 tuntia.

Syksyn ryhmät ovat jaettuna tallin seinälle. Parhaamme yritettiin, mutta varmastikaan kaikki eivät päässeet juuri haluamaansa ryhmään. Ja jotain liikettä ryhmissä varmasti tapahtuu vielä elokuussakin koulujen yms. aikataulujen selvittyä. Vielä voi olla myös muutoksia sen suhteen onko ryhmä 6 vai 7 hlön ryhmä?

Luon tunnit vähitellen Ratsukkoon, kun ryhmäsi näkyy siellä ja olet sen tallin seinältä tarkistanut, voit mennä ostamaan 100 euron varausmaksutuotteen. Sen jälkeen menet kauden ekan tunnin kohdalle, painat varaa painiketta, järjestelmä kysyy varattavien viikkotuntien määrän, laitat siihen 20, niin varaa koko kauden tunnit. Näet myös Ratsukossa, onko ryhmän max, määräksi merkitty 6 vai 7. Jos olet ryhmässä missä et mitenkään pysty/halua olla, ole yhtedessä Kirsiin. Mutta vielä korostan, ettemme millään saa kaikkia juuri toiveiden mukaiseen ryhmään. Ja meillä on nyt paljon kaksi kertaa viikossa ratsastavia, joten sekin tuottaa taas omat kiemurat ryhmäjakoon.

Lauantaiaamussa alkavat pyöriä 2-3 kerran extrakurssit. Alkusyksyyn on ajateltu eritasoisia estekursseja niille, jotka kaipaavat enemmän esteratsastusta, mitä normaaliryhmissä on.

Myöhemmin syksyllä voidaan toki pitää myös kouluratsastus- ja istuntakursseja. Toiveita voi esittää.

Mukavaa kesää kaikille😊

Toivottaa tallin väki