Mellow

RP-Mellow

Lempinimi: Mellow
Rotu: shetlanninponi
Sukupuoli: ruuna
Syntymävuosi: 2002
Säkäkorkeus: n. 110 cm
Emä: Zelinda v. St. Dijkzicht
Isä: Vincent van Rijswijk
Koulu: He B
Rataesteet:

Mellow on tallin oma kasvatti, joka on opettanut jo monet ratsastuksen pariin! Shettikseksi sillä on todella upeat ja laadukkaat liikkeet. Lennokas ja iso ravi antaa ratsastajalle hyvää harjoitusta istuntaan. Hoidettaessa tämä poni sopii perheen pienemmillekin ensikosketukseksi poniin! Ei hätkyile tai näytä koskaan hapanta naamaa. Ihastuttava pieni musta pörröinen shettis, johon on vaikea olla ihastumatta.

Mellow fb:ssä 2018
Esittelyyn RP-Mellow, oma kasvatti emä Zelinda v.st. Dijkzicht, 476 sh,isä Vincent van Rijswijk 5 sh. Mellow on syntynyt vuonna 2002 eli ikää 16 vuotta. Tuohon aikaan meillä syntyi vielä useampia varsoja vuodessa ja kierrettiin ahkerasti ja menestykkäästi näyttelyitä halki poikki Suomen maan.
Mellow on ylikorkea shetlannin poni, virallisesti ne saavat olla max. 107 cm korkeita, Mellow lienee noin112 cm. Ilman ylikorkeutta olisi hyväksytty jalostukseenkin. Shetlanninponiksi sillä on äärettömän hyvät liikkeet! Mellow on osaava poni, joka taitaa väistöt ja käännökset hienosti ja hyppääkin mainiosti. Äärettömän kiltti poni hoitaa, mutta tunneilla osaa testata pienet ratsastajat. Mutta kun sen kanssa löytää yhteiset sävelet ja lähtee kilpailuihin, niin ruusuke onkin aika varma juttu. Mellow on todellinen monitoimiponi: hoitaa tunnit kaikentasoisilla ratsastajillea, voidaan ottaa mukaan kaupungille talutusratsastukseen, vetää rekeä ja kärryjä yksin tai yhdessä parin kanssa!