Dexter

Lempinimi: Dexter
Rotu:
Sukupuoli: ruuna
Syntymävuosi:  2004
Säkäkorkeus: 145 cm
Koulu:  Helppo A+
Rataesteet: 110 cm

Tässä esittäytyy saksalainen ruuna Dexter, joka on  on kiltti ja kaikin puolin mukava herra. Parhaimmillaan kokenut ruuna on esteradalla ja onkin hakenut paljon ruusukkeita kotiin. Dexter on saanut 2015 Kaakkois-Suomen hallimestaruuksista hopeaa poniluokasta! Nuorempana hypännyt Hollannissa isoja esteitä eli noin 110-120 cm ratoja.

Tällä herralla voi lähteä tänään kisoihin suorittamaan hienosti esteet ja huomenna Mikkelin torille poniratsastusrinkiin!

Dexter fb:ssä keväällä 2018

Esittelyyn Dexter- poni, syntynyt Saksassa 2004, risteytysponi, säkäkorkeus 145 cm. Hypännyt nuoruudessa isoja esteitä eli 110-120 cm luokkia. Ollut oppilaidemme ilona nyt 4-vuotta opettaen montaa ponityttöä niin esteissä kuin kouluratsastuksessakin toki ponitätejä unohtamatta:-) Vuonna 2015 saavutti Kaakkois-Suomen alueen hallimestaruuksissa hopeaa esteillä Ripatin Ainon kanssa!!!!
Mukava poni kaikin puolin, voi lähteä tänään kisoihin suorittamaan hienosti ja huomenna Mikkelin torille poniratsastusrinkiin! Tälläisen toisenkin voisin meille ottaa. Herkkä poni kuitenkin eli laukkaa opettelevien tunnille ei sovi, koska laukassa pomppivat ratsastajat ovat Dexterin mielestä pelottavia.
.. 

Vilma ja Dexter – Kaakkois-Suomen alueen poniratsastajien mestaruus kouluratsastuksessa 65,88 % tuloksella. Lisäksi ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksista 2019 esteillä hopeaa!

 

Dexter