Qvist

RP-Qvist Picador

Lempinimi: Qvist
Rotu: newforest
Sukupuoli: ruuna
Syntymävuosi: 2006
Säkäkorkeus:
Emä: Ashley April Love (Api)
Isä: Ellilän Bramble Cocktail

Qvist on kisattu paljon myös 2-tasolla molemmissa lajeissa. Qvist on edustanut tallia myös valtakunnallisessa Powercupin loppukilpailussa. Hoitaessa Qvist on hieman hapan, mutta ratsastaessa kiltti ja rauhallinen, tasaiset ja miellyttävät askellajit. Tarvittaessa ponilta löytyy pilkettä silmäkulmasta!

Qvist fb:ssä 2018

RP-Qvist Picador: oma kasvatti legendaarisen Apin(Ashely April Love)toinen poika, isä Ellilän Bramble Coctail. Ikää 12-vuotta, säkäkorkeus noin 142 cm.
Qvist on osaava ja monipuolinen poni, koulua menee helposti A:han asti, esteilläkin parhaimmillaan ratana 90 cm (on varmaan joku uusinta enempikin) Tähän asti parhaimmat tulokset tehty muutama vuosi sitten Aino Ripatin kanssa yltäen finaaliin asti Power Cupissa, aluetasolla sijoituksia vino pino, useampi voitto seuramestaruuksissa jne jne.
Nuoruuden päivinä ajettu myös kärryillä.
Mutta ilmaiseksihan Qvistikään ei huippusuorituksia anna. Vapaapäivän jälkeen voi joskus ilon pukki lennähtää. Karsinassa osaa olla vähän hapannaama kokemattomille, vaikka perusluonteeltaan onkin oikein mukava kaveri!
Ponitarhan pomo.