Tuntien varaaminen ja peruuttaminen

Kuvankaappaus RatsukostaTallillamme on käytössä Ratsukko-varauskalenteri. Ratsukkoa käytetään tuntien varaamiseen ja peruuttamiseen normaalitilanteissa.

Poikkeuksena uudet asiakkaat ja ensikertalaiset::

  • varaukset kannattaa aina tehdä puhelimitse ensimmäiselle tunnille, p. 050 557 6209.
  • Näin voimme käydä läpi ratsastustaustasi sekä hevostoiveesi ja sopivan tasoinen ryhmä löytyy helpoiten.
Tunnin varaaminen Ratsukon kautta

Luo itsellesi tunnus Ratsukkoon.ks. ohjeet tunnuksen luomiseen ja

Varaa omalle tasollesi sopiva tunti, näet tason varauskalenterin kohdasta Taso. Jos olet epävarma, mikä taso on sinulle sopiva, ole yhteydessä ensin tallille soittamalla.  Varauskalenterissa voit rajata tuntihakua halutessasi myös kuukauden perusteella.

Vapaat paikat tunneille näet kohdan Määrä alta: esimerkiksi, 5/7 tarkoittaa että tunnille on vielä 2 paikkaa vapaana. Kokonaispaikkamäärä on 7. 

Tuntien peruuttaminen

Ratsukon kautta varatut tunnit tulee myös perua sitä kautta! Peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi vuorokautta aiemmin Ratsukkoon, muutoin tunnista menee normaali maksu.

Äkillisissä sairastapauksissa peruutus tulee tehdä tekstiviestillä tai soittaen viimeistään saman päivän aamuna klo 10 mennessä Kirsille. Tuon aamu 10 jälkeen tunnit veloitetaan normaalisti myös sairastapauksissa eikä tuntia voi enää korvata. Noudatathan peruutuskäytäntöä, sillä tuntien ajoissa peruuttamisesta hyödyt joskus itsekin – vapautuneet paikat voidaan ohjata esim. korvaustuntilaisten käyttöön!

Kun tunti on peruutettu peruutusehtoja noudattaen, voit käyttää tuntisi vielä korvaavaan tuntiin. Kausikortin omistajien tulee ratsastaa korvaavat tunnit kahden viikon sisällä perutusta tunnista!

HUOM! Peruuttaminen perhetunnuksella: Kun ratsastajille on tehty jo tuntivaraukset ratsastajan omilla tunnuksilla ennen perhetunnuksen alle liittämistä, pitää tuntien peruutukset tehdä vielä ratsastajan omien tunnusten kautta. Kun jatkossa teet uudet tuntivaraukset perhetunnuksen alta kaikille ratsastajille, tulevat ne näkyviin perhetunnuksen alle ratsastajien nimillä ja sen jälkeen myös tuntien peruutukset onnistuu perhetunnuksen alta.