Kevätkauden loppu ja syyskauden tuntivaraukset

Kevätkauden vakiotunnit jatkuvat sunnuntaihin 10.6. asti. Kausikorttiin kuuluvat tunnit tulisi ratsastaa pois kauden loppuun mennessä. 10- ja 5- kerran kortit ovat voimassa käyttöaikojensa mukaan. 10-kerran kortit ovat voimassa kesäkauden 3 kuukautta (=14 viikkoa) ja 5 kerran kortit 2 kuukautta.

Lauantain 9.6. tunnit pidetään kisareissun vuoksi  sunnuntaina 10.6. samoina aikoina.

Kesätunnit (erilaisia ja eritasoisia) pyörivät kesällä, paitsi 7.-24.7. hepat lomailevat.

Tunteja alkaa tulla vähitellen Ratsukko-ajanvarauskalenteriin kotisivuillemme.

Kesä- ja heinäkuulle tulossa myös tarjoushintaisia tunteja! Seuraa kotisivuja ja tallin facebookia myös!

SYYSKAUDEN RYHMÄT

Tuntikalenterimme pysyy pitkälle samanlaisena eli samat tunnit jatkavat samoilla paikoilla. Toki edellyttäen, että ko tunnille on tulossa riittävästi osallistujia. 

Tarkka tuntikalenteri näkyvillä tallin seinällä ja nettisivuilla. Kalenteriin tulee varmasti jonkin verran muutoksia, kunhan ilmoittautumiset pääsevät vauhtiin.

Alkeisryhmien ajankohdat määräytyvät tästä syystä touko-kesäkuun vaihteessa.

Edellisten vuosien tapaan annamme etuilmoittautumisoikeuden ryhmässä nyt keväälläkin olleille ratsastajille, jotka sitoutuvat kausikorttiin. Mutta ilmoittaudu pian, jos haluat paikkasi pitää. Jonkin verran ryhmiä hajautetaan, koska jossain ryhmissä on ollut ikäeroja ja toiset ovat rohkeampia.  Kesäkuun alusta alkaen ryhmiin voi varata paikkoja myös 10-kerran kortilla ratsastavat. Hinnat/tunti pysyvät ennallaan.

Syyskauden pituus on 20 viikkoa 6.8.-22.12.

Varausmaksu on 100 euroa/ryhmä. Lasku tulee sähköpostiin. Eräpäivä noin kaksi viikkoa ilmoittautumisesta. Varausmaksua emme palauta peruutuksen sattuessa ellei kyseessä ole sairaus, joka estää ratsastuksen harrastamisen.

ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtuu täyttämällä oheinen ilmoittautumiskaavake: Ilmoittautuminen_tunneille. Palautus tallille kahviossa olevaan laatikkoon tai opettajille.