Syksyn tuntivaraukset ratsukossa!

Syyskauden vakiotunnit pyörähtävät käyntiin maanantaina 6.8. Vakiotuntivaraukset on tehty nyt Ratsukkoon. Vakiopaikan varanneille tunnit on varattu sovittuun ryhmään koko syyskaudelle  eli 6.8.-22.12.

HUOMIO! Jos olet paikkasi varannut ja Sinulla ei vielä ole tunnuksia ratsukon käyttöön, laita minulle sähköpostia ja tiedustele tunnuksiasi. ÄLÄ LUO ITSE OMIA TUNNUKSIA! Koska varaukset on tehty tiettyjen tunnusten taakse.

Varauksesi vahvistukset pitäisi olla tulleet sähköpostiisi. Jos ei ole tullut, ole yhteydessä jälleen Kirsiin kirsi.relander@relanderinponitalli.fi

Jos aiot ratsastaa vain 10-kerran kortin ko ryhmässä, olethan ystävällinen ja käyt nyt jo perumassa tunnit marras- ja joulukuulta, jotta paikat vapautuvat muiden varattavaksi. Tai  jos tiedät nyt jo peruutuksia tulevaan kauteen ja etenkin kauden alkuun, käythän hoitamassa peruutukset pikaisesti. Tarkistathan myös, että olet täyttänyt ratsukkoon kaikki kohdat (osoite, puhelinnumero, huoltajan tiedot ja myös pituus ja paino)

Haluaisit vakituntipaikan, mutta Sinulla ei vielä ole sitä? Laita sähköpostia tai soita puh. 050 5576209 ensin ja mietitään yhdessä Sinulle sopiva ryhmä!