Harrasteratsastajan taidot

Harrasteratsastajan polku

Harrasteratsastajan polun avulla jokainen ratsastaja voi kartoittaa omaa osaamistasoaan, suunnitella uusia tavoitteita ja lisätä harrastuksensa monipuolisuutta. Polku auttaa myös harrastuksen monipuolisuuden ja kokonaisvaltaisuuden hahmottamisessa.

Suomen Ratsastajainliitto on julkaissut oppimispolun harrasteratsastajille. Voit hyödyntää sitä vaikkapa oman osaamistasosi kartoittamiseen tai etsiä polulta vinkkejä ratsastajan ja hevosihmisenä kehittymiseen. Polulta löydät lajin keskeiset asiat!

Harrasteratsastajan polku (PDF)

Lähde: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/harrasteratsastajan-polku/

Kaviouralta lisää tietoa ja oppia?

Suomen Ratsastajainliitto on julkaissut uusille ja miksei kokeneimmillekin harrastajille ja heidän huoltajilleen koulutuksen Tallille!

Lainaus SRL:n tiedotteesta:

Mitä olisi hyvä tietää ennen alkeiskurssille osallistumista? Millainen eläin hevonen on? Mitä hevonen tarvitsee voidakseen hyvin? Miten tallilla toimitaan turvallisesti?

Näihin kysymyksiin vastataan uudella Tallille! -kurssilla, joka on nyt julkaistu Kavioura-oppimisalustalla. Se on kaikille avoin ilman kirjautumista, ja mahdollistaa näin tutustumisen hevoseen eläimenä sekä tallilla toimimiseen kaikille kiinnostuneille. Suosittelemme kurssia kaikille hevosista kiinnostuneille sekä uuden oppimiseen että asioiden kertaamiseen. Se sopii hyvin esimerkiksi ennen alkeiskurssia käytäväksi tai ratsastavien lasten huoltajille, ja jo hevosia harrastavat voivat kerrata kurssilta esimerkiksi hevosen laumakäyttäytymistä

Lähde: https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/tallille-kaikille-avoin-hevostaitokurssi-kaviouralla/ (27.11.2023)