Leiri 1.-5.7. ja estekurssi 1.-3.7.

Leiri alkaa maanantaina klo 8 aamupalalla, mutta halutessasi voit saapua jo sunnuntai-iltana klo 18-20 välillä. Sunnuntai-iltana ei tajoilla kuitenkaan vielä iltapalaa, joten varaudu omin eväin.

Leiri päättyy perjantaina klo 16. Tarvittaessa haemme ja viemme Sinut Mikkelin matkakeskukselle.  Leirikyselyn voit täyttää tallin nettisivuilla ratsastuskoulutoiminnan leirit – kohdalta. Ruoka-allergiat voit ilmoittaa kyselyssä tai laittaa niistä sähköpostia kirsi.relander@relanerinponitalli.fi.  Nettisiuvujen leirit kohdasta löydät myös ohjeet mitä ottaa leirille mukaan.

Tervetuloa!

Aikuisten estekurssi on maanantaista keskiviikkoon, niin että ratsastus on klo 16.30-17.45. Maanantaina ainakin suurin osa hevosista on laitumella kauempana, joten ne, jotka suinkin ehtivät paikalle viimeistään 15.30 mennessä, niin tulkaa hakemaan hevosia. Kiitos