Istunta- ja kehonhallintakurssi 18.-20.6.

Ensimmäinen ryhmä (ns. nuorisoryhmä) ratsastaa klo 16-17.15. Tiistaina hevoset ovat tallilla jo eli riittää kun saavut ennen klo 15.30 paikalle hoitamaan ratsuasi. Ekan ryhmän ratsastajat ovat siis Terhi, Riina Kas.,Kaisla, Maiju, Hanna, Eija ja Kirsi. Teoria pidetään noin 17.45-18.45, toinen ryhmä ratsastaa noin 19.15 -19.30 alken, miten ehdittäänkään aloittaa?  Tällä kertaa monet hevoset menevät sekä ekassa ryhmässä että tokassa ryhmässä. Tiistaina on ajatus viedä suurin osa hevosista laitumelle. Laitumet sijaiitsevat tällä kertaa 500-800 metriä tallilta. Keskiviikkona ne haetaan taas sieltä, joten ekan ryhmän olisi hyvä olla tallilla klo 15 mennessä. Keskiviikosta torstaihin hevoset ovat taas tallilla yötä. Torstaina viedään taas kauemmas juhannuslomalle. Alustava hevosjako löytyy tallin facebook-sivuilta.  Muutokset mahdollisia.

Tervetuloa!