SYYSKAUDEN 2022 korttien ja alkeiskurssin loppumaksut

Ratsukossa on sivulla TUOTTEET syyskauden 2022 kausi- ja 10-korttien sekä alkeiskurssin loppumaksutuotteet ostettavissa.

LUE TÄMÄ OHJE TARKKAAN, ennen kuin menet ostamaan ja maksamaan tuotteita. Valitse huolella oikea tuote, riippuen 

  • oletko SarRan jäsen vai et,
  • onko kausipaikkasi varattu 6 vai 7 henkilön vai Jussin klo 18-21 olevaan ryhmään ryhmään ja
  • haluatko maksaa kausikorttisi loppumaksun kerralla vai kolmessa erässä.

Loppu- ja erämaksutuotteilla ei voi varata tunteja, ne ovat ainoastaan maksettavia tuotteita!

KAUSIRATSASTAJA

Voit maksaa kauden loppumaksun kerralla, eräpäivä 10.8., tai valita kolme maksuerää, jolloin eräpäivät ovat 10.8., 10.9. ja 10.10.

Kun menet valikoimaan maksettavaa tuotetta, huolehdithan, että valikoit oikean tuotteen.
Tuotteet on nimetty sen mukaan, ratsastatko 6 vai 7 henkilön ryhmässä ja oletko SarRan jäsen vai et. SarRan jäsenten tuotteissa nimi alkaa aina SarRa ja heti sen jälkeen on joko 6 hlön tai 7 hlön ryhmä.

JUSSIN klo 18 ja myöhemmin alkavat tunnit ovat erihintaisia, klo 17 ryhmä on saman hintainen kuin muutkin 7 henkilön kausikorttitunnit!

Esimerkiksi SarRan jäsen
SarRa 6 hlö ryhmä SYYSKAUSI 2022 loppumaksu yhdessä erässä, eräpäivä 10.8.2022

Ei SarRan jäsen
6 hlö ryhmä SYYSKAUSI 2022 loppumaksu yhdessä erässä, eräpäivä 10.8.2022

Noudatathan eräpäiviä! Tuotteet ovat myynnissä tiettyyn päivämäärään saakka, jonka jälkeen et enää näe eräpäivätuotetta TUOTTEET-sivulla.

Elokuun eräpäivätuote on näkyvissä 15.7. eteenpäin, syyskuun eräpäivätuote alkaen 21.8. ja lokakuun eräpäivätuote 21.9.

HUOM! Vain syyskauden 2022 varausmaksu-kortin ostaneet näkevät erämaksutuotteet. Jos sinulla ei vielä ole Syykauden 2022 varausmaksukorttia, et näe TUOTTEET-sivulla erämaksutuotteita. Ole yhteydessä talliin, jos sinulla on vielä kauden varausmaksu maksamatta ja kortti ostamatta.

10-KORTTIRATSASTAJA

10-korttien loppumaksu maksetaan yhdessä erässä. Kun menet valikoimaan maksettavaa tuotetta, huolehdithan, että valikoit oikean tuotteen.
Tuotteet on nimetty sen mukaan, ratsastatko 6 vai 7 henkilön ryhmässä ja oletko SarRan jäsen vai et. SarRan jäsenten tuotteissa nimi alkaa aina SarRa ja heti sen jälkeen on joko 6 hlön tai 7 hlön ryhmä.
10-kortin loppumaksun eräpäivä on 10.8. Ostathan tuotteen eräpäivään mennessä.

HUOM! Vain SYYSKAUSI 2022 10-kortin varausmaksu-kortin ostaneet näkevät 10-kortin loppumaksutuotteen. Jos sinulla ei vielä ole ko. korttia, et näe TUOTTEET-sivulla kortin loppumaksutuotetta.

ALKEISKURSSIRATSASTAJA

SYYSKAUSI 2022 Alkeiskurssin varausmaksukortin loppumaksu maksetaan yhdessä erässä. Kun menet valikoimaan maksettavaa tuotetta, huolehdithan, että valikoit oikean tuotteen.

HUOM! Vain SYYSKAUSI 2022 Alkeiskurssin varausmaksukortin ostaneet näkevät kortin loppumaksutuotteen. Jos sinulla ei vielä ole ko. korttia, et näe TUOTTEET-sivulla kortin loppumaksutuotetta.

Voit halutessasi valita erämaksuille verkkomaksun sijaan Visman maksutavoista myös Jousto-erämaksun tai 30vrk:n korottoman laskun. Huomioithan, että Jousto-erämaksusta koituu Jouston ilmoittama lisäkulu, jonka näet ennen Jousto-sopimuksen tekemistä.

MAKSUT LIIKUNTASETELEILLÄ TAI JOS TUNNIT MAKSAA YHDISTYS/ MUU TAHO

Jos ratsastustuntisi maksaa osittain tai kokonaan yhdistys tai muu taho tai jos haluat maksaa liikuntaseteleillä loppumaksut, ilmoitathan asiasta tallille.

PERHEESTÄ RATSASTETAAN VÄHINTÄÄN 3 vakituista viikkotuntia? Saatte 5 % alennuksen kaista korteista. Maksakaa 1. ja 2. erä Ratsukossa, ja kolmannen laskutan ja huomioin siinä tuon alennuksen.

Ongelmia?

Jos tarvitset apua Ratsukon käytössä, voit olla yhteydessä Ratsukkoon myynti@ratsukko.com tai puhelimitse 041 312 4782 / 0400 645 805 tai Ratsukon selainversion Palaute-sivun kautta.