RATSASTUSHARRASTUKSEN ALOITTAMINEN

Ratsastusta 3-10 vuotiaille
Ratsastusharrastus kannattaa aloittaa puolen tunnin lasten ratsastustunneilla. Voit tuoda oman taluttajan tai pyytää tallilta taluttajan. Tunneilla harjoitellaan ratsastuksen perusteita, toisinaan lyhyt maastolenkki, jumppaa ponien selässä, puomien ylitystä tai leikkejä ponien selässä jne.
Irralliset kerrat 25 euroa, oman taluttajan kanssa 22 euroa. Tunti pääsääntöisesti lauantaisin klo 15.30

6-12 vuotiaat
Jos olet jo käynyt puolen tunnin talutusratsastustunneilla ja haluat jo vähän enemmän ja ehkä vähitellen kokeilla joskus jo ilman taluttajaa, niin tämä on Sinulle. Torstaisin klo 15.15 ja lauantaisin klo 16-16.45 oleva ryhmä ratsastaa useimmiten noin puoli tuntia ja lisäksi harjoitellaan hetki jotain muuta hevostaitoa. Tähänkin voit halutessasi tuoda oman taluttajan tai pyytää tallilta taluttajan.
Irralliset kerrat tallin taluttajalla 30 euroa, omalla taluttajalla 25 euroa.
10-kortilla 270 euroa, jos oma taluttaja 230 euroa.

Meillä on sähköinen varauskalenteri Ratsukko käytössä, jonka verkkokaupan kautta voit maksaa ostamasi ”tuotteet” verkkopankin kautta. Tarvittaessa kysy ohjeita tai alkuun voit tehdä varauksen myös joko: kirsi.relander_at_relanderinponitalli.fi tai puh. 050 5576209 tällöin maksat tunnit käteisellä tullessasi tallille (maksukortit eivät käy)