Ratsastus harrastukseksi

Lapset 3-10 vuotta:

Lasten ratsastustunnit (½ tuntia) ovat torstaisin klo 18.30 ja lauantaisin klo 15.30.

Voit saada taluttajan tallilta tai tuoda oman taluttajan. Varaathan ajan etukäteen!

Lasten ratsastus- ja hoitotunti on suunnattu jo pidempään ½ tunnin talutusratsastuksessa käyneille kouluikäisille lapsille. Osa ajasta ratsastusta ja osa tallitaitojen harjoittelua.  Tämä ryhmä on lauantaisin klo 16. Kesto 45 minuuttia.

ALKEISKURSSI alkamassa maaliskuussa torstaisin klo 15.30.  Jos olet käynyt talutusratsastustunneilla jo paljon ja ikää vähintään 8 vuotta, voit osallistua tänne.  Jos ikää on jo 10-vuotta tai enemmän, voit halutessasi tulla alkeiskurssille ilman talutusratsastuskokemusta.

AIKUISILLE

Ratsastuksen kokeilutunti lauantaina 18.3.  klo 9.30-11

Ensin laitamme hevoset yhdessä ratsastuskuntoon ja sitten siirrymme maneesiin , jossa kokeilemme ratsastuksen perusteita kokeneen opettajan johdolla. Lopuksi vielä vaihdamme tuntemuksia kahvikupin äärellä. Sopii ensimmäistä kertaa satulaan nouseville ja myös Sinulle, joka olet ratsastanut ”silloin joskus” ja haluasit kerrata perusteita. Hinta 30 euroa. Etukäteisvaraus www.relanderinponitalli.fi/ 050 5576209