SYYSKAUDEN LOPPU JA KEVÄTKAUSI 2018

SYYSKAUDEN LOPPU JA RÄSTITUNNIT

Syyskauden vakiotunnit pyörivät lauantaihin 23.12. asti normaalisti.  Pyri ratsastamaan mahdolliset korvaustunnit 23.12. mennessä. 10-kerran kortit ovat voimassa koko ajan tuon 12 viikkoa kortin alkamisesta. Huolehdi ajoissa korvaavan tunnin varaamisesta, jos ratsastusviikkoja jää välistä!

VÄLIPÄIVÄT

Joulun ja uuden vuoden välissä olevaa extra-ohjelmaa näet ajankohtaisista. Siellä esim edullinen ja mukava kahden ratsastustunnin paketti 50 euroa, suunnattuna ½vuotta-muutaman vuoden ratsastaneille ponitytöille. Loistava joululahja:-)

KEVÄTKAUSI

Kevätkausi alkaa maanantaina 1.1., jolloin tunnit pidetään normaalisti huolimatta uuden vuoden päivästä. Muista perua ajoissa, jos et silloin ratsasta. Tunnit ovat normaalisti myös loppiaisena la 6.1. Hinnat/tunti pysyvät ennalllaan. Kevätkauden kausikorttiin kuuluu enemmän tunteja kuin syyskauteen (kevät 23/syksy 20) joten sen takia kausikortti on hieman kalliimpi kuin syksyllä. Kevään hinnasto.

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDEN TUNNEILLE

Kevätkauden tuntikalenteri noudattaa syksyn aikataulua. Jos joku/jotkut ryhmät uhkaavat jäädä pieneksi, niin silloin voi olla, että ryhmiä yhdistetään. Siksi olisi tärkeää hyvissä ajoin ilmoittautua ryhmiin, jotta nähdään tilanne jo hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta.

Ryhmiin on etuoikeus samassa ryhmässä syyskaudellakin olleille. Jos haluat pitää paikkasi, ilmoittaudu viimeistään 15.12. mennessä. 17.12. alkaen alamme ottaa myös uusia ratsastajia ryhmiin.

Ilmoittautumislomake (pdf) (Voit tulostaa lomakkeen ja palauttaa täytettynä tallin kahviossa olevaan laatikkoon)

Laskutuksemme muuttuu niin, että laskut tulevat sähköpostiin. Alaikäsellä huoltajan sähköpostiin. Jos laskun maksaja on joku muu kuin ratsastaja itse/huoltaja. Laitathan selvästi myös  maksajan nimen ja osoitteen sekä sähköpostiosoitteen, johon haluat laskun laitettavan.

TALVIRATSASTUS

Talvi on alkamassa, joten kannattaa miettiä miten pukeudut ratsastustunnille silloin kun pakkasta on 5 astetta tai jos sitä on jo 20 astetta? Kertaa talviratsastuksen pukeutumisvinkkejä tallin ohjeista

Aikuisilla ja vuosia ratsasastaneilla junioreilla ei tunneille ole juurikaan mitään pakkasrajaa. Kaikilla ratsastajilla (myös pienemmillä) talven ensimmäisillä pakkaskerroilla osa/koko tunti pidetään tallissa harjoitellen hevosen hoitoon ja varustamiseen liittyviä asioita tai jopa ratsastuksen teoriaa Ja käydään sitten ratsastamassa vähemmän aikaa. Eli ensimmäisellä kovemmalla pakkasella tunteja ei peruta millään ryhmällä!  Monella nämä ns. hevostaidot kaipaavat paljon harjoitusta.

Jos olet pakkasherkkä ja tunnillesi sattuu useita kovempia pakkasia, voit perua  tuntisi, jos pakkasta on yli -20 astetta pari tuntia ennen tunnin alkua. Tunteja ei kannata perua jo aamulla aikaisin, koska pakkanen voi hyvinkin nopeasti laskea.

Pakkaspäivinä käy lukemassa tallin netti- ja facebook-sivuilta, mikä on tallin suunnitelma ko. päivän tunneille. Tietoa laitetaan yleensä noin pari tuntia ennen tunnin alkua.

MUKAVAA VUODENVAIHTEEN AIKAA!

Toivottaa tallin väki