Leirikirje – Yöleirit I ja II

TERVETULOA RATSASTUSLEIRILLE!

Olet ilmoittautunut  jommalle kummalle seuraavista kesän 2020 yöleiristä
I Estepainotteinen leiri — 23.-26.6.
II Leiri vähintään 14-vuotiaille –  30.6..-3.7.

Leiri alkaa tiistaina klo 8 ja päättyy perjantaina klo 16. Leirille voi saapua edellisenä iltana klo 18-20. Tällöin ei kuitenkaan ole vielä iltapalaa, joten varaudu omin eväin. Ilmoitathan hyvissä ajoin, jos haluat meidän hakevan Sinut linja-auto- tai rautatieasemalta. Halutessasi voit saapua jo aikaisemmilla vuoroilla, mutta noudamme vasta noin klo 18 eteenpäin.

Tulethan leirille vain ehdottoman terveenä. Myöskin, jos perheenjäsenesi sairastaa niin, että on syytä yhtään epäillä koronaviirusta, peruthan ystävävällisesti leirisi heti, kun tiedät asian. Palautamme leirin loppumaksun tässä tapauksessa. Kaikkien on tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja mahdollisimman paljon vältää myös lähikontakteja toisiin. Ja noudattaa myös yskimisohjetta.

Leireillämme voivat kaikki suorittaa SRL:n hoitomerkkejä. Ratsastusseuran tai Green Gard-jäsenet voivat suorittaa myös ratsastusmerkkejä. Merkkien hinnat vaihtelevat 8-10 euron välillä.

Ilmoita ruoka-allergiat viimeistään viikkoa ennen leirin alkua.

Huomio! Leireillämme eivät tupakoi alle 18-vuotiaat.

Mikäli et ole vielä vastannut leirikyselyyn, käy vastaamassa siihen mahdollisimman pian. Kysely on linkin takana.

LEIRIMAKSUN MAKSAMINEN

Loppumaksusta tulee/on tullut lasku sähköpostiin. Maksettaessa käytettävä ehdottomasti viitenumeroa!

Ilmoitathan meille välittömästi, jos et tulekaan leirille, näin joku toinen saa mahdollisuuden tulla tilallesi. Etumaksua emme palauta peruutuksen sattuessa. Loppumaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Leirille mukaan otettavien tavaroiden listan löydät täältä: Leirille mukaan

Ajo-ohje: Noin viisi kilometriä Mikkelistä viitostietä Kuopioon päin. Visulahden Shell-huoltamon jälkeen kääntyy oikealle Sairila. Kylätietä tallille on noin kaksi kilometriä. Seuraa opasteita Ponitalli (ei Niemenpellon talli)

TERVETULOA!
Relanderin Ponitalli