Leirikirje – Yöleirit I, II ja IV

TERVETULOA RATSASTUSLEIRILLE!

Olet ilmoittautunut yhdelle seuraavista kesän 2017 yöleiristä
I Yleisleiri — 26.-30.6.
II Estepainotteinen — 3.-7.7.
IV Jussin leiri — 31.7.-4.8.

Leiri alkaa maanantaina klo 8 ja päättyy perjantaina klo 16. Leirille voi saapua edellisenä iltana klo 18-20. Illan ohjelmassa on leirikaste noin klo 20. Tällöin ei kuitenkaan ole vielä iltapalaa, joten varaudu omin eväin. Ilmoitathan hyvissä ajoin, jos haluat meidän hakevan Sinut linja-auto- tai rautatieasemalta. Halutessasi voit saapua jo aikaisemmilla vuoroilla, mutta noudamme vasta noin klo 18 eteenpäin.

Leireillämme voivat kaikki suorittaa SRL:n hoitomerkkejä. Ratsastusseuran tai Green Gard-jäsenet voivat suorittaa myös ratsastusmerkkejä. Merkkien hinnat vaihtelevat 8-10 euron välillä.

Ilmoita ruoka-allergiat viimeistään viikkoa ennen leirin alkua.

Huomio! Leireillämme eivät tupakoi alle 18-vuotiaat.

Mikäli et ole vielä vastannut leirikyselyyn, käy vastaamassa siihen mahdollisimman pian. Kysely on linkin takana.

LEIRIMAKSUN MAKSAMINEN

Loppumaksu 320 euroa/leiriläinen (Jussin leirillä 340€/leiriläinen) maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Maksuohjeet olet saanut ilmoittautumisen yhteydessä. Maksettaessa käytettävä ehdottomasti viitenumeroa!

Ilmoitathan meille välittömästi, jos et tulekaan leirille, näin joku toinen saa mahdollisuuden tulla tilallesi. Etumaksua emme palauta peruutuksen sattuessa. Loppumaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Leirille mukaan otettavien tavaroiden listan löydät täältä: Leirille mukaan

Ajo-ohje: Noin viisi kilometriä Mikkelistä viitostietä Kuopioon päin. Visulahden Shell-huoltamon jälkeen kääntyy oikealle Sairila. Kylätietä tallille on noin kaksi kilometriä. Seuraa opasteita Ponitalli (ei Niemenpellon talli)

TERVETULOA!
Relanderin Ponitalli