Lapsi ratsaille – miten aloittaa ratsastusharrastus?

Ratsastusta 3-10-vuotialle

3-10 vuotiaat alkavat tutustumaan ratsastukseen ja opettelemaan ratsastuksen perusteita ohjatussa talutusratsastuksessa. Tunnit kestävät puoli tuntia ja niitä on tällä hetkellä tarjolla torstai-iltaisin klo 18.30 ja luantaisin klo 15.30. Voit tuoda oman taluttajan tai pyytää tallilta taluttajan.

7-vuotiaat ja vanhemmat

Noin 7-vuotiaasta eteenpäin voit osallistua lauantaisin klo 16 olevalle ratsastus- ja hoitotunnille (45 minuuttia), jossa ratsastetaaan suurin osa ajasta, mutta useimmiten myös ponien- ja varusteiden hoitoa, opetellaan jo suitsien ja satulan laittoa poneille, joskus otetaan lopuksi kepparit käyttöön tai tutustuaan vaikka siihen mitä hevoset syövät tai kokeilla vaikkapa kärryillä ajoa.

Alkeiskurssit

Varsinaisille alkeiskursseille voit tulla, kun olet uskaltanut jo em. ryhmissä kokeilla pätkiä jo ilman taluttajaa. Noin 10-vuotiaasta alkaen alkeiskurssille voi osallistua jo ilman talutusratsastuskokemusta. Alkeiskurssit ovat kestoltaan 12 tuntia, joista 11 ratsastetaan ja yksi tunti harjoitellaan ponin oikeaoppista harjamista ja tunnille varustamista. Seuraavat alkeiskurssi alkavat elokuussa.

Poneihin ja ratsastukseen tutustumiskurssi järjestetään 31.7.-2.8. 

Klo 10-14 välinen aika käytetään poneihin ja niiden elämään tutustumiseen, ratsastamiseen, harjoitellaan ponien hoitamista ja tunneille varustamista, harjoitellaan keppareilla ratsastusradan teitä, pidetään evästauko ja pidetään hauskaa yhdessä uusien kavereiden kanssa:-)

Mukavat kesäpäivät tallilla! Tarkoitettu vähintään 7 vuotialle!

Aikuiset

Aikuisille järjestetään huhti-toukokuussa oma kokeilupäivä (seuraa tallin nettisivuja), jossa pääsee kokeilmaan ratsastusta ja hevosten hoitamista yhdessä avustajan kanssa.

Kesällä 3.-5.7. pidetään aikuisille oma alkeis-/kertauskurssi, jossa pääsee tutustumaan hevosiin, niiden hoitamiseen ja käsittelyyn, toki joka ilta ratsastetaan myös harjoitellen alkeita.

Hinta 180 €

TERVETULOA MUKAVAN HARRASTUKSEN PARIIN!

Meillä voit harrastaa turvallisesti ja laadukkaasti!

Lisätiedustelut ja varaukset: kirsi.relander at relanderinponitalli.fi/ puh. 050 5576209